Keemiakaitsekombe SATEXO

CV001

Nimi:Keemiakaitsekombe SATEXO

Suurused: M, L, XL

Lisainfo: III kategooria tüüp 5/6 kombinesoon ühekordseks kasutamiseks.
Elastsed sisseõmmeldud kummipaelad kapuutsiservas, vöökohal, käiseotstes ja sääreotstes.
Tõmblukk koos katteklapiga.
Antistaatiline.
Suurused: M, L, XL

Materjal: polüpropüleen + mikropoorne polüetüleenkile, 60 g/m²

Toote eelised:

Tugevad küljed:

Kasutusalad: Keemiakaitsekombinesoon on loodud kasutamiseks juhtudel, kus kandja võib tõenäoliselt puutuda kokku piiratud hulga vedelate kemikaalidega, kemikaalipritsmete ja toksilise tolmuga. Maksimaalse kaitse tagamiseks soovitame kandjal kasutada varrukatel ja sääre alumises osas lahustikindlat kleeplinti ning kanda ülikonna kapuutsi külge sama kleeplindiga kinnitatud maski. Kasutatakse: Keemialaborites, toiduainetetööstuses, sanitaar- hügeenilistel töödel, kõrgtehnoloogilistel töödel, tööstuses.

Klikkige pildil, et vaadata seda suurelt!
Kood Vöötkood Suurus Värv Hind
(km-ga)
Lisa korvi*
CV001M 8718925016984 M valge 4.80
3.50 
CV001L 8718925016960 L valge 4.80
3.50 
CV001XL 8718925017028 XL valge 4.80
3.50 

* Kasti märgi tellitav kogus ning siis vajuta nupule Lisa

 

Regulation (EU) 2016/425

EN14605+A1:2009
Tüüp 4
Tüüp 3

Kaitseriided vedelate kemikaalide vastu - nõuded kemikaalidekindlatele kaitseriietele, millel on vedelikukindlad (tüüp 3) või pritsmekindlad (tüüp 4) ühendused, sealhulgas keha osaliselt kaitsvatele vahenditele (tüübid PB (3) ja PB (4)).  

EN13034:2005
Tüüp 6

Kaitseriided vedelate kemikaalide vastu – nõuded kemikaalidekindlatele kaitseriietele, mis pakuvad piiratud kaitset vedelate kemikaalide vastu (varustuse tüüp 6), sealhulgas keha osaliselt kaitsvatele vahenditele (tüüp PB(6)). Selles standardis sätestatakse miinimumnõuded piiratud kasutusega ja piiratud kaitset pakkuvatele kemikaalidekindlatele kaitseriietele. Piiratud kasutusega kemikaalidekindlad kaitseriided on mõeldud kasutamiseks tingimustes, kus võib esineda kokkupuude väikeste pritsmetega, vedelikuaerosoolidega ning madala survega ja vähesel hulgal pritsmetega, mille puhul ei ole vajalik vedelikule täielikult (molekulaarsel tasemel) läbimatu barjäär.


EN13982-1:2004 
Tüüp 5

Kaitseriided tahkete kemikaalideosakeste vastu – nõuded kemikaalidekindlatele kaitseriietele, mis pakuvad kogu keha kaitset õhus leiduvate tahkete osakeste vastu (tüüp 5). 
Selles standardis sätestatakse miinimumnõuded kemikaalidekindlatele kaitseriietele, mis pakuvad kaitset õhus leiduvate tahkete osakeste vastu (tüüp 5). Sellised kaitseriided kaitsevad kogu keha, s.t. nii jalgu, käsi kui torsot, näiteks üheosalised või kaheosalised kombinesoonid koos kapuutsiga või ilma kapuutsita, koos näokaitsega või ilma näokaitseta, koos jalgade kaitsega või ilma jalgade kaitseta.

EN1149-1:2008

Antistaatilised kaitseriided on mõeldud kehale elektrilise laengu kogunemisest põhjustatud sädemete või tugeva elektrilahenduse tekkimise ärahoidmiseks. Neid kaitseriideid kasutatakse peamiselt plahvatusohtlikes keskkondades, nagu näiteks keemiatehastes, naftatöötluskäitistes, relvatehastes, kaevandustes jne. Samuti kasutatakse neid kaitseriideid laialdaselt sellistel aladel, kus tuleb elektrilahenduste eest kaitsta käsitsetavaid materjale, nagu näiteks elektroonika valmistamisel, pooljuhtidest seadmete kokkupanekul jne. Kolmandaks kasutusalade tüübiks on kontrollitud keskkonnaga töötingimused, nagu näiteks autode värvimise töökojad, kus tuleb vältida autode värvikihti sattuda võivate osakeste lendumist. Antistaatilised omadused saadakse materjali töötlemise teel elektrostaatilise laengu kogunemise vähendamiseks või materjalile metallist või süsinikust elektrijuhtide lisamise teel elektrostaatilise laengu mujale juhtimiseks. Kaitseriiete elektrostaatilisi omadusi käsitlevad mitu Euroopa standardit: 
EN1149-1Pinna elektriline takistus (testimeetod ja nõuded). Selle standardi kohaselt peab riiete kandja olema otseselt maandatud (näiteks metallpunutise kaudu) või kandma elektrit juhtivaid jalatseid. 
EN1149-3Testimeetodid elektrilaengu vähenemise mõõtmiseks. Selle standardi kohaselt on riietus induktsiooni põhimõttel antistaatiline, nii et selle kandja ei pea olema maandatud.

  EN1073-2
Klass 1 - Kaitseriietus radioaktiivse saastumise eest.

EN14126:2003